Cargo henger iso

Kontakt oss for pris

Lastehengere: tilhengere av topp kvalitet for tung last

Kategori:

Beskrivelse

De lukkede tilhengerne til Sirius Trailers har et sveiset torsjonsfritt chassis. Chassiset kombinert med en overbygning komponert med de beste materialene sikrer en tilhenger av TOPP kvalitet.

Multifunksjonalitet er garantert av vårt dør-/lemsystem.
Dør-/lemsystemet lar deg bruke din Sirius lukkede tilhenger hvor som helst og når som helst.
Veggene og taket på våre isolerte tilhengere er 50 mm lange og har en kjerne med maksimal isolerende effekt.
På forespørsel kan gulvet også isoleres.
Dør/lem er standard med 18 mm sandwichpanel og forsynt med anti-skli lag.

Lemmen har en lastekapasitet på 500 kg. Fordi lemmen strekker seg til 0, kan de mindre hjulene også kjøre opp og ned lemmen.
For å gjøre lasting og lossing enda enklere har vi montert 2 dører på innsiden av tilhengeren som lukkes automatisk etter at du har passert. Å gå tilbake for å lukke dørene er derfor en saga blott.
På grunn av dør/lem-kombinasjonen kan du laste på ditt eget sted med gaffeltrucken og losse på kundestedet med håndtrucken. Løft er derfor også en saga blott.
Et tungt sammenleggbart nesehjul, innvendig belysning, hullskinne med låsestang og stativben er standardutstyr. En sidedør er et alternativ.
Alle bolter og muttere er laget av rustfritt stål.

Den lukkede tilhengeren Sirius er preget av multifunksjonalitet. Standard dør/klaff-kombinasjonen kombinert med de olympiske dimensjonene garanterer mange års effektiv bruk av din Sirius-tilhenger.