Sirius Norge AS 

Vi er den offisielle importøren av Sirius tilhengere. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for at du skal få tilhengeren som passer for deg. 

Kontakt oss for en uforpliktende prat. 


Vår fabrikk:

Selskapet Sirius Trailers BV som ligger i Nederland, er skapt fra fire generasjoner av erfaring innen utvikling og produksjon av hestehengere og tilhengere.

Teamet av utviklere består av Fons Bouwhuis og Antwin Vloet, som har 25 års erfaring i tilhengerindustrien. Dette teamet har kommet opp med et nytt hestehengerkonsept, som er revolusjonerende i rom, design, bekvemmelighet og sikkerhet: Den perfekte transportløsningen for hesten din. Vi lager neste generasjons hengere.

Resultatet er en serie med hestehengere som skiller seg ut i markedet i dag. Med høy kvalitet og god funksjonalitet gir disse hengerene deg mye for pengene.

Alle Siriushengere monteres i Nederland av våre profesjonelle montører. Våre hengere kommer med hele fem års garanti (se premisser “Garanti”). 

Du kan gjenkjenne en Sirius-henger ved sitt tøffe og tidløse design. Sirius-hengerene er designet etter inspirasjon av SUV-segmentet. Romslighet, sikkerhet, allsidighet, bekvemmelighet er kjennetegn ved våre produkter. Alle Sirius Tilhengere er svært romslige og derfor klart større enn andre tilhengere tilgjengelig på markedet. I tillegg er det et (valgfritt) salrom på høyre side, noe som gir hesten god plass.

På grunn av sin romslige design oppfatter mange hester hengerene som mindre skumle og mer bekvemmelige. Hesten blir lettere å laste og transportere ved høy trivsel og trygghet. Hver Sirius henger har multidør. Den kan åpnes både som lem og dør. Dør er ideelt ved lasting av varer på feks truck eller traktor. Unge hester kan også finne det tryggere å stege inn på hengeren som dør. På mange av modellene er det spesielle negative lufttrykkvinduer. Dette hindrer trekk på hesten din, og eksosgassene fra bilen din kan ikke komme inn i tilhenger fra forsiden. Hver Sirius henger har et såkalt ventilasjonschassis.