Sirius Norge AS 

Vi er den offisielle importøren av Sirius tilhengere. 
Vi tilbyr skreddersydde løsninger for at du skal få tilhengeren som passer for deg.
Kontakt oss for en uforpliktende prat. 

Vår fabrikk:

Selskapet Sirius Trailers BV ble skapt fra fire generasjoner av erfaring innen utvikling og produksjon av hestehengere og tilhengere i bredeste forstand.

 

Sirius-utviklingslaget består av to profesjonelle ryttere, Fons Bouwhuis og Antwin Vloet, som har 25 års erfaring i tilhengerindustrien. Dette teamet har kommet opp med et nytt trailerkonsept, som er revolusjonerende i rom, design, bekvemmelighet og sikkerhet: Den perfekte transportløsningen for hesten din. Sloganet «neste generasjon» gjelder for disse tilhengere.

Resultatet er en linje med hestehengere som er ulikt alle andre trailere som er tilgjengelige på markedet i dag. Alle Sirius tilhengere er montert i Nederland av våre profesjonelle montører. Våre hengere kommer med hele fem års garanti. (For forhold, se Sirius vedlikeholds- og garantihefte).

 

Du kan gjenkjenne en Sirius-henger ved sitt tøffe og tidløse design. Sirius Hestehenger serien ble opprettet etter inspirasjon av SUV-sektoren. Romslighet, sikkerhet, allsidighet, bekvemmelighet og design er kjennetegn ved våre produkter. Alle Sirius Tilhengere er svært romslige og derfor klart større enn andre tilhengere tilgjengelig på markedet. I tillegg er det et (valgfritt) salrom på høyre side, noe som gir hesten mye mer plass til å flytte.

På grunn av denne romslige designen er det mye lettere for hesten din å bli lastet inn i tilhenger. Hver Sirius henger har en dør / rampekombinasjon og en vektet rygg, noe som gjør trailer mye sterkere enn andre merker. Når du bruker dørfunksjonen, er det mye lettere å laste unge hester. På grunn av de spesielle negative lufttrykkvinduene er det ikke noe trekk på hesten din, og eksosgassene fra bilen din kan ikke komme inn i tilhenger fra forsiden. Hver Sirius henger har et såkalt ventilasjonschassis.