S290 Aluminium – 3 hester skråstilt

kr 449038,00 MVA

Kvalitetshenger: 3 til 5 hester skråstilt

Kategori:

Beskrivelse

S290 er en av våre råeste hengere. Plass til tre store hester eller 5 ponnyer skråstilt. Ideell for rytteren og hans støtteapparat som ønsker seg god plass! Det være seg plass til utstyr og høy, living/overnattingsmulighet. Her får du plass til stevneskap og mye for og utstyr. Ingen problemer med mange dagers reisestevner.  Du får med deg ALT!  Hengeren blir garantert familiens favoritt, da den også egner seg godt til flyttelass, frakt av materialer og mye annet. Med sin mulitidør bak, kan du lett kjøre inn paller og annet fra truck eller traktor, da de kommer helt inntil gulvet når du åpner døren sideveis.

Se video:

FULLVERSJON

KORT

SKRÅSTILTE BOMMER 

MÅL:
Lengde på 515 cm
Bredde på 196 cm
Høyde på 242 cm

Egenvekt: 1300kg

Totalvekt: 2500, 3000, 3500kg (velg selv)
(Kan forekomme pristillegg, da største totalvekt leveres med andre bremser og fjører)

Gulv: Dobbelt fylt aluminiums gulv, med støpt canvas-gummi.

Vegger: Aluminium

Tak: Isolert polyester

Hengeren har et stort ponoramavindu i front og en hyggelig takluke som slipper inn lys og gjør rommet lyst og trivelig. Hester oppfatter denne hengeren meget romslig. Med sin takhøyde på 242cm får store hester følelsen av et godt stort rom å være i.

Hengeren har isolert tak og det er enkelt å montere takvifte på batteri. Den vil da være godkjent for langtransport. På varme sommerdager holder hengeren seg kjølig og god, og på kalde vinterdager, holder hengeren seg varm og god. Du merker stor forskjell på denne hengeren kontra hengere uten isolert tak. Stor komfort-gevinst for hesten.

Med en kroppslengde på 515 cm er S290 ikke sammenlignbar med så mange andre modeller på markedet. Her har du en henger til alt.

Kjøreegneskaper: Dette er en klar favoritt på veien. Med sine 3 aksler ligger den stødig etter bilen. Du har nær sagt ingen bevegelser i vertikalplanet. Hesten får en jevn og fin transport som oppleves mindre trøttende.

Ponnihenger: Hengeren kan leveres med opp til 5 sidebommer. Du kan da enkelt transportere opp til 5 ponnier. Trygg og god plass fra Islandshest til Shetlandsponni. Du kan få egen romdeler til utstyr slik at alt transporteres sikkert.

Redusert pris: Dersom du tar bort panoramavindu, sideluker, benk i front og totalvekt på 2500kg kan du redusere prisen med ca 100 000,-. Vi har valgt å lage et priseksempel med mye inkludert.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan tilpasse din drømmehenger.

FRAKT: Frakt er inkludert i prisen. Leveringssted er Grimstad, annen transport kan ordnes.

Vi tar forbehold om store kursendringer, endringer fra fabrikk og trykkfeil. Din ordre er først godkjent etter at du har mottatt ordrebekreftelse i fra oss. Sjekk din ordre.