Allergivennlig pappflis (flisball)

kr 390,00 MVA

34 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Allergivennlig og komfortabel pappflis til hest

Den perfekte løsning til hester med luftveisproblemer og allergier. Vår pappflis er anbefalt av dyrleger fra England, Holland og USA som den optimale støssel til allergihester. Vår pappflis er designet til å skape en ren og støvfri boks, samtidig som du sikrer en behagelig og isolerende seng for din hest.

Sliter din hest med astma eller allergi? Da bør flisdekke være noe av det første du bør optimalisere. Se også våres allergivennlige slowfeederprodukt som gir en optimal ramme rundt måltidene.

God sugeevne

Pappflis har mange fordeler, men den mest imponerende, er den mengde væske, som pappen kan romme i forhold til sin egen vekt. Pappflisen suger godt, reduserer generelt fukt- og ammoniaknivået, og bidrar derfor til et godt inneklima for både hest og menneske i stallen.

Hvorfor velge pappflis?

Allergivennlig: Flisen er nesten fri for støv og nedbrytes ikke til støv ved bruk, hvilket er ideelt til hester med luftveisproblemer og allergier.Miljøvennlig og bæredyktig: Flisen er laget av høykvalitets bølgepapp, som er lett komposterbar og biologisk nedbrytbar.Komfortabel og isolerende: TDJ Bedding gir din hest en myk og fjærende bunn, som sikrer optimal komfort året rundt.Pappflis kan suge opptil 10 ganger sin egen vekt.

Merk: For at oppnå best resultat anbefaler vi å fjerne all tidligere flis/strø. Ved store utfordringer anbefales også å rengjøre boksen grundig.

Miljøet

Bølgepappen, som vår pappflis er laget av, er ikke fremstillt av sårbar tropisk skog. Denne pappen er fremstilt av hutigvoksende nåletrær spesifikt dyrket til dette formålet. Disse trærne gjenplantes hurtigere enn de blir brukt. Dette er et 100% rent produkt som kan pløyes ned i jorden uten problemer.  Det limet som er brukt i produksjonen av pappen, består av naturlig stivelse fra potet og vann/damp.

Allergivennlig luksus til både firbeinte og fjærkledde

Pappflisen blir brukt til mange dyr. Blant annet kaniner, kyllinger, høns, hunder, marsvin og til fasaner og andet fugleoppdrett med stor suksess!

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 18 kg
Dimensjoner 100 × 60 × 60 cm