Heavymats Pallpris 55 stk 2.sortering

Opprinnelig pris var: kr 29150,00.Nåværende pris er: kr 20999,00. MVA

5 på lager

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

55 plater 2.sortering til pakkepris!

OBS: Mattene selges til redusert pris fordi de har enkelte støpefeil. Se bilder. Utgjør ikke store utfordringer når du legger dem, men du må eksempelvis pusle dem slik at du legger enkelte av dem i ytterkant da de ikke er helt rette i avslutningen. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kunder på at dette ikke er noe problem. Dette er kjøpet for deg som først og fremst trenger funksjonen i mattene og ikke bryr deg så om enkelte avvik.

Fantastiske tungmatter for hester som sikrer en tørr og ren uteplass. Hver plate veier hele 19,5 kg. De ligger støtt og stabilt og er svært enkle å legge. Heavymats hjelper din hest å trives, selv i områder hvor du sliter med gjørme. Mange legger noen plater samlet for å lage en hyggelig og tørr hvileplass. Platene er ideele for gangveier og foringssteder.

Platene er så massive og tykke at de danner en bred og stabil overflate som bærer hestens tyngde. Til forskjell fra mange andre matter holder disse mattene godt på formen og lar underlaget få «fred». Ofte «produseres mer gjørme» når hestene tråkker rundt. De fleste hester vil foretrekke disse tørre gangstiene og disse tørre «koseområdene» at områdene rundt vil få mer hvile og komme seg raskere i gode perioder.

Platene kan legges rett på gjørmen. Det vil avlaste umiddelbart. For helt optimalt sluttresultat, med matter som treffer kant i kant, kan du legge litt sand under mattene og strø sand på toppen etter de er lagt. Da får du en stabil og jevn flate.

Det går 55 plater på en pall. Om du kjøper 55 eller flere så blir prisen 400,- per plate.

Plate i kunststoff med mønster: 80cm x 125cm x 4cm.

400,- pr plate.
20999,- pr. pall (400,- pr. Stk)
Det går 55 plater (55m2) på en pall.

Priser ink mva.

KLIKK HER:

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1100 kg
Dimensjoner 80 × 130 × 210 cm