S150 Aluminium

kr 277198,00 MVA

Kategori:

Beskrivelse

S150 er en utrolig funksjonell og romslig henger. Ideell for rytteren og hans støtteapparat som ønsker seg god plass! Her får du plass til flere stevneskap, for og utstyr. Ingen problemer med mange dagers reisestevner.  Hengeren blir garantert familiens favoritt, da den også egner seg godt til flyttelass, frakt av materialer og mye annet. Med sin mulitidør bak, kan du lett kjøre inn paller og annet fra truck eller traktor, da de kommer helt inntil gulvet når du åpner døren sideveis.

MÅL:
Lengde på 375 cm
Bredde på 171 cm
Høyde på 240 cm

Egenvekt: 1000kg

Totalvekt: 2500, 3000, 3500kg (velg selv)
(Kan forekomme pristillegg, da største totalvekt leveres med andre bremser og fjører)

Gulv: Dobbelt fylt aluminiums gulv, med støpt canvas-gummi.

Vegger: Aluminium

Tak: Isolert polyester

S150 har et romslig omkledningsområde på ikke mindre enn 171 x 90 x 240 cm som standard.

Hengeren har en hyggelig takluke som slipper inn lys og gjør rommet lyst og trivelig. Hester oppfatter denne hengeren meget romslig. Det er ingen vegger som kommer inn mot hode, og med sin takhøyde på 240cm får store hester følelsen av et godt stort rom å være i.

Hengeren har isolert tak og det er enkelt å montere takvifte på batteri. Den vil da være godkjent for langtransport. På varme sommerdager holder hengeren seg kjølig og god, og på kalde vinterdager, holder hengeren seg varm og god. Du merker stor forskjell på denne hengeren kontra hengere uten isolert tak. Stor komfort-gevinst for hesten.

Kjøreegneskaper: Hengeren ligger stødig og godt på veien. Dråpen i front hjelper på vindmotstanden. I tillegg fungerer den som en flott hylle fra innsiden.

Ponnihenger: Hengeren kan leveres med sidebommer. Du kan da enkelt transportere opp til 3 ponnier. Trygg og god plass fra Islandshest til Shetlandsponni. Du kan få egen romdeler til utstyr slik at alt transporteres sikkert.

Vi kan montere siderails for transportsikring. Disse er enkle fjørbelastede tverrgående stenger som enkelt lar seg justere.

FRAKT: Frakt er inkludert i prisen. Leveringssted er Grimstad, annen transport kan ordnes.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan tilpasse din drømmehenger.

 

Vi tar forbehold om store kursendringer, endringer fra fabrikk og trykkfeil. Din ordre er først godkjent etter at du har mottatt ordrebekreftelse i fra oss. Sjekk din ordre.