S190 Aluminium

kr 339316,00 MVA

Kategori:

Beskrivelse

S190 er vår råeste henger. Ideell for rytteren og hans støtteapparat som ønsker seg god plass! Det være seg plass til utstyr og høy, living/overnattingsmulighet. Her får du plass til mange stevneskap og mye for og utstyr. Ingen problemer med mange dagers reisestevner.  Du får med deg ALT! Det er også plass til vogn, møbler eller annet som rommer litt. Hengeren blir garantert familiens favoritt, da den også egner seg godt til flyttelass, frakt av materialer og mye annet. Med sin mulitidør bak, kan du lett kjøre inn paller og annet fra truck eller traktor, da de kommer helt inntil gulvet når du åpner døren sideveis.

MÅL:
Lengde på 520 cm
Bredde på 171 cm
Høyde på 240 cm

Egenvekt: 1300kg

Totalvekt: 2500, 3000, 3500kg (velg selv)
(Kan forekomme pristillegg, da største totalvekt leveres med andre bremser og fjører)

Gulv: Dobbelt fylt aluminiums gulv, med støpt canvas-gummi.

Vegger: Aluminium

Tak: Isolert polyester

Hengeren har en hyggelig takluke som slipper inn lys og gjør rommet lyst og trivelig. Hester oppfatter denne hengeren meget romslig. Det er ingen vegger som kommer inn mot hode, og med sin takhøyde på 240cm får store hester følelsen av et godt stort rom å være i.

Hengeren har isolert tak og det er enkelt å montere takvifte på batteri. Den vil da være godkjent for langtransport. På varme sommerdager holder hengeren seg kjølig og god, og på kalde vinterdager, holder hengeren seg varm og god. Du merker stor forskjell på denne hengeren kontra hengere uten isolert tak. Stor komfort-gevinst for hesten.

Vi kan montere siderails for transportsikring. Disse er enkle fjørbelastede tverrgående stenger som enkelt lar seg justere.

Med en kroppslengde på 520 cm er S190 ikke sammenlignbar med så mange andre modeller på markedet. Her har du en henger til alt.

Kjøreegneskaper: Dette er en klar favoritt på veien. Med sine 3 aksler ligger den stødig etter bilen. Du har nær sagt ingen bevegelser i vertikalplanet. Hesten får en jevn og fin transport som oppleves mindre trøttende. Du kan få hengeren med reverce-innredning. Der hesten står bakfrem.

Ponnihenger: Hengeren kan leveres med sidebommer. Du kan da enkelt transportere opp til 5 ponnier. Trygg og god plass fra Islandshest til Shetlandsponni. Du kan få egen romdeler til utstyr slik at alt transporteres sikkert.

Til kusken: Det er god plass til 4-hjulsvogn, høy og utstyr. Hengeren er brukt av landslagskusker på VM stevner i utlandet. Tilbakemeldingene var fantastiske. Du kan også montere markise med fortelt på veggen ved behov. Du har da både transport til din hest og vogn, samt overnattingsplass på stevneplassen. Du kan legge inn strøm og vann ved ønske. For superenkel lasting og sikring av vogn er vårt beste forslag en kroppsbeskytter nede ved gulvet der vognen treffer innerveggen, og en fjørbelastet tverrgående stang i bakkant. Da vil ikke vognen flytte på seg og stå helt stabilt og sikret. Du slipper alt av lastestropper.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan tilpasse din drømmehenger.

FRAKT: Frakt er inkludert i prisen. Leveringssted er Grimstad, annen transport kan ordnes.

Vi tar forbehold om store kursendringer, endringer fra fabrikk og trykkfeil. Din ordre er først godkjent etter at du har mottatt ordrebekreftelse i fra oss. Sjekk din ordre.