S77 – aluminium

kr 172958,00 MVA

Kategori:

Beskrivelse

S77 er en romslig og holdbar hestehenger i aluminium. Kan bestilles med og uten stevneskap. Med justerbar frembom kan du frakte alt i fra små ponnier til virkelig store hester. Alle våre hengere har en behagelig anatomisk frembom som gjør det godt for hesten å lene seg ved oppbremsing. Den er myk og gir etter hvilket ikke “straffer” hesten som ved en hard bom. Hestene får en bedre kjøreopplevelse. Med sin mulitidør bak, kan du lett kjøre inn paller og annet fra truck eller traktor, da de kommer helt inntil gulvet når du åpner døren sideveis.

MÅL:
Lengde på 340 cm
Bredde på 171 cm
Høyde på 245 cm

Egenvekt: 950kg

Totalvekt: 2000, 2500, 3000, 3500kg (velg selv)
(Kan forekomme pristillegg, da største totalvekt leveres med andre bremser og fjører)

Gulv: Dobbelt fylt aluminiums gulv, med støpt canvas-gummi.

Vegger: Aluminium

Tak: Polyester

Hengeren har en hyggelig takluke som slipper inn lys og gjør rommet lyst og trivelig. Hester oppfatter denne hengeren meget romslig. Det er ingen vegger som kommer inn mot hode, og med sin takhøyde på 245cm får store hester følelsen av et godt stort rom å være i.

Hengeren har isolert tak og det er enkelt å montere takvifte på batteri. Den vil da være godkjent for langtransport. På varme sommerdager holder hengeren seg kjølig og god, og på kalde vinterdager, holder hengeren seg varm og god. Du merker stor forskjell på denne hengeren kontra hengere uten isolert tak. Stor komfort-gevinst for hesten.

Vi kan montere siderails for transportsikring. Disse er enkle fjørbelastede tverrgående stenger som enkelt lar seg justere.

Kjøreegneskaper: Hengeren ligger stødig og godt på veien.

FRAKT: Frakt er inkludert i prisen. Leveringssted er Grimstad, annen transport kan ordnes.

Ta kontakt for en hyggelig prat om hvordan vi kan tilpasse din drømmehenger.

 

Vi tar forbehold om store kursendringer, endringer fra fabrikk og trykkfeil. Din ordre er først godkjent etter at du har mottatt ordrebekreftelse i fra oss. Sjekk din ordre.